روش درمان بیماری صرع کودکان
درمان صرع معمولاً با دارو شروع می شود. با این وجود، لازم به یادآوری است که صرع یک بیماری پیچیده و در هر کودک متفاوت است و درمان یکسانی ندارد. بهترین متخصص صرع راه ها و روش درمان بیماری صرع کودکان را به شما بررسی و معرفی می کند.
داروهای پیشگیری از تشنج:
داروهای پیشگیری از تشنج به نام داروهای ضد صرع (AED) یا داروهای ضد تشنج در بازار وجود دارد و داروهای جدید نیز در حال تولید هستند. با این وجود، یافتن یکی از مواردی که برای کودک بهتر باشد، مدتی طول می کشد.
این داروها حساسیت زمینه ای مغز را برای ایجاد تشنج تغییر نمی دهند. آنها فقط با کاهش دفعات تشنج علائم صرع را درمان می کنند.در صورتی که دارو به سطح مشخصی در بدن نرسد عملکرد خوبی نخواهد داشت و این سطح باید حفظ شود. به همین دلیل ، رعایت دستورالعمل های دارویی خاص پزشک از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
روشهای دیگر برای درمان صرع:
- جراحی مغز
- جلوگیری و کنترل تشنج با دستگاه های پزشکی
- درمان های غذایی (به عنوان مثال رژیم کتوژنیک، رژیم اتکینز ، درمان با شاخص گلیسمی پایین)
| اینستاگرام گروه صرع آسا سلامت کلینیک مغز و اعصاب اصفهان |
کودک برای درمان صرع به چه مدت مصرف دارو نیاز دارد؟
اگر کودک با مصرف دارو چند سال تشنج نکند، ممکن است پزشک مصرف آن را متوقف کند. البته این تشخیص در هر کودک متفاوت است. والدین نباید داروی کودک را قطع کنند مگر اینکه توسط پزشک توصیه شود.
خطرات مربوط به سایر بیماری ها:
صرع می تواند تغییر خلق و خو یا اختلال یادگیری را در کودک افزایش دهد. سردرد و برخی از علائم دیگر نیز در افراد مبتلا شایع است. بنابراین برای والدین مهم است که در رابطه با “بیماری های احتمالی” اطلاعات داشته باشند و در مورد هر گونه نگرانی خود با پزشک صحبت کنند.