بررسی راههای درمان فلج بلز

در اولین مرحله باید یک دوره(حدود ده روز) دارو های ضد التهاب استروئیدی مثل پرمیگزولون مصرف کنید تا التهاب در صورت شما کاهش یابد. به این نکته توجه داشته باشید که اگر از این دارو های ضد التهاب استروئیدی مصرف نکنید احتمال بهبودی عصب شما حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد بوده و با مصرف دارو شانس بهبود شما افزایش می یابد. در این مطلب همراه با متخصصین کلینیک مغز و اعصاب اصفهان بیشتر راجع به درمان فلج بلز مطالعه خواهیم کرد.

در صورتی که نسبت به داروی پرمیگزولون حساسیت نداشته و قادر به مصرف آن باشید. بد نیست بدانید که این دارو باید ۷۲ ساعت بعد از شروع علائم مصرف شده و مکانیسم اثرش طوری است. که با مهار موادی شیمیایی مثل پروستوگلاندین ها و لکوترین ها سعی در بهبود عصب دارد.

به علاوه در کنار مصرف این دارو باید دارو های ضد ویروسی( مثل آسیکلوویر، والاسیکلوویر و …) هم مصرف کنید تا از تکثیر ویروس جلوگیری کنید.
همچنین از آنجا که در این بیماری فرد قادر به بستن چشم سمت فلج صورت خود نیست بهتر است. از اشک مصنوعی، چسب ضد حساسیت و یا پد چشم بند برای جلوگیری از خشک شدن چشم استفاده کند.

راههای درمان فلج بلز چیست؟ | کلینیک مغز و اعصاب اصفهان

بهترین متخصص صرع

در کنار دارو درمانی های گفته شده، انجام فیزیوتراپی می تواند. با شوک دادن به عضله باعث خشک نشدن و عملکرد بهتر آن شود.
با خشک شدن دهان و کمتر شدن حس در آن، احتمال پوسیدگی در دندان ها وجود دارد پس سعی کنید که از نخ دندان و مسواک استفاده کنید.
اگر در غذا خوردن و بلع آن مشکل دارید بهتر است. که غذا ها را به آرامی جویده و با دسر هایی مثل ماست راحت‌الحلقوم‌تر کنید تا از پریدن غذا در گلو( آسپیره شدن) جلوگیری شود. اما در صورتی که غذا خوردن و جویدن برایتان بیش از حد سخت است. می توانید با کمک پرستار های منزل و از طریق لوله ی Nasogastric مواد غذایی را دریافت کنید.

اگر درد هم دارید مسکن هایی مثل آسپرین، ایپوبروفن و استامینوفن بسیار کمک کننده هستند.
با گرم کردن ناحیه ی آسیب دیده می توان باعث تحریک جریان خون به آن قسمت شده و در نتیجه التهاب سریع تر برطرف شود.
در این بیماری معمولا انقباض عضلانی و در نتیجه خستگی آن اتفاق می افتد. که می توان با تزریق بوتاکس و حتی در موارد شدید تر جراحی، تونیسیته عضله را کمتر و حداقل چهره ی فرد را بهتر کرد.

نوبت دهی اینترنتی آسا سلامت متخصص مغز و اعصاب اصفهان


مطالب پیشنهادی :

عوارض و عوامل خطرزا در ابتلا به انسفالیت

راه‌های تشخیص بیماری سودوتومور مغزی

آشنایی با انواع بیماری دیستونی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست